Temel İlkeleri Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Böylece imalattan kullanıma kadar güzeşte sürecin sonucunda insanları esenlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olabilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriya 60 an, B sınıfı bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam ahenk sağlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi mütehassıs kadromuz ve cömert çalışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir konstrüksiyonda yangın merdiveni seçeneğine karar verilebilmesi muhtevain;

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı zıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Ayrıca, acil çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar, elverişli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin süksesı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından mualla kalite, metanet, %100 projeye intibak ve akla yatkın fiyat politikamız ile Yangın kapısı istanbul fiyatı ayrışmaktayız.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kabilinden konstrüksiyonlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak kucakin, elan bina tasavvur halindeyken mimarlar tarafından bu konuda rafine davranılmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, dışarıdan serlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında yaman ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek muhtevain mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Fevkda görev yer özellikler; yangın kapılarında durum yer teknik özelliklerdendir. Bu özellikler sebebiyle yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem düzenınmış olacaktır. Özellikle yangın muhtemellığı ali olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın kapılarının mekân alması da zorunu kılınmıştır.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla birlikte muamele adımları umumiyetle şunları içerir:

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine veya yangınla mücadele ekiplerinin çallıkışmasına olanak sağlamlar. Yangın bapları ekseriyetle otomatik olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedili durumlarda kolayca açılabilen özelliklere sahiptir. Böylecene yangın sırasında insanoğluın hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın serlayınca ortaya çısoy yamanın ve faik ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin bapnın sapa dayanıklı kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Yangın bapları, yangın esnasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Report this wiki page